Et netværk for mennesker der er ramt af andres selvmordshandlinger

Støt NEFOS gennem arv, støtte eller medlemsbidrag

Det er gratis at modtage hjælp i NEFOS, men det er ikke gratis af drive en professionel frivillig organisation.

NEFOS er en almenvelgørende organisation. Vores arbejde er afhængigt af fondsmidler, og vi modtager øremærket støtte fra offentlige midler. Flere kommuner støtter os via § 18 midler. Du kan se vores samarbejdspartnere her.

Du kan støtte NEFOS økonomisk ved at blive medlem.  NEFOS er taknemlig for hvert medlemskab vi modtager. 

Medlemsbidrag

OBS: Pr. 1. juli 2021 er medlemskontingent steget lidt:
Kontingentet er: 125 kr. pr. år for studerende og pensionister, 250 kr. pr. år for øvrige enkeltpersoner og 400 kr. pr. år for familier. For mindre virksomheder, institutioner, organisationer og lign. koster det 700 kr. pr. år at være medlem og for større virksomheder koster det 1500 kr. pr. år.
 

Medlemskontingentet kan indsættes på denne konto:

Bankkonto hos Danske Bank
Reg.nr. : 9570
Konto: 11807305 
Tekst: Dit navn/organisationens navn og e-mailadresse. 

Medlemskontingentet kan indbetales via MobilePay

Mobilnr.: 511214
Tekst: Dit navn/organisationens navn og e-mailadresse.

Obs: Hvis det er første gang du indbetaler medlemsbidrag og/eller der ikke er plads til din e-mailadresse i tekstfeltet, beder vi dig udfylde formularen her.
Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Arv

Du kan vælge at støtte NEFOS ved at betænke NEFOS med en del af din arv. Vi har indgået et samarbejde med virksomheden Dokument 24, så du gratis kan oprette et testamente, når du donerer noget eller hele din arv til os.

Testamentet oprettes online her. Hos Dokument 24 kan du også få gratis juridisk rådgivning om arv og testamente, og du bestemmer selv om du ønsker at oprette dokumentet efter endt rådgivning.

Regler for skattefradrag af donationer 

For at bidragsydere kan få skattefradrag for donationer, medlemsbidrag, gavebeløb o.a. kræver det, at foreningen er godkendt af Told- og skatteforvaltningen og derved opfylder de fastsatte betingelser ift. organisatoriske forhold, formue, bidragsydere mv. jf. Lov om påligningen af indkomstskat til staten (Ligningsloven) § 12, stk. 4. Desværre er NEFOS ikke godkendt, da vi endnu ikke opfylder flere af betingelserne. 

Medlem

Med det årlige medlemsbidrag er du medlem af NEFOS og kan dermed stille op og vælges ind i bestyrelsen. Alene medlemmer har mulighed for at beslutte og vælge på den årlige generalforsamling.

Medlemskab tilbydes til alle der tilslutter sig forenings formål: (Se vedtægterne)

Det betyder:

At enhver person, der definerer sig som pårørende eller efterladt til personer, der har udført en selvmordshandling kan blive medlem.

At alle fagpersoner eller forskere, der engagere sig i arbejdet med selvmordsforebyggelse samt frivillige, der vil arbejde efter formålet.

At enhver offentlig eller frivillig organisation kan være medlem, dog kun repræsenteret ved en person på den årlige generalforsamling.

Tilbuddet om medlemskab gælder derfor for alle, uanset om du har oplevet et selvmord eller en selvmordshandling blandt din nærmeste familie, ven, kollega eller som fagperson. Ligesom du er velkommen som medlem, hvis du ønsker at støtte arbejdet i NEFOS - som frivillig eller som fagperson - uanset bopælskommune.

Om NEFOS

NEFOS er en organisation, der yder støtte og rådgivning til alle, der er eller har været tæt på en person, som har udført en selvmordshandling. Dette kan være alt fra trussel om selvmord til den aktuelle selvmordshandling.

NEFOS tilbyder 5 gratis samtaler med en frivillig rådgiver og der er også mulighed for samtalegrupper med opstart forår og efterår. 

Vi har mulighed for at tilbyde individuelle samtaler og samtalegrupper i alle regioner, alternativt individulle samtaler telefonisk.Rådgivning til alle, der er eller har været tæt på en person, som har udført en selvmordshandling.

Kontakt NEFOS

Hovedkontoret Odense

Du kan kontakte NEFOS via mail og telefon.

Vi kontakter dig, såfremt du har lagt dit nummer på telefonsvareren - eller hvis vi har modtaget en mail fra dig.

Telefon: 6312 1226
Telefontid: Hverdage kl. 09.00-13.00
Mail:
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Støt NEFOS

NEFOS er en frivillig drevet organisation, vi har derfor brug for din støtte til at opretholde vores landsdækkende gratis arbejde for selvmordsramte.

Du kan støtte os på følgende måder:


Nyheder på mail


Hovedkontorets: Ejlskovsgade 13, 1.sal t.v. 5000 Odense C.