Et netværk for mennesker der er ramt af andres selvmordshandlinger

Privatlivspolitik

Indsamling og formål
Indsamling og behandling af personoplysninger er nødvendige for at kunne opretholde kontakten mellem NEFOS og brugere, medlemmer, frivillige og/eller lønnede medarbejdere. Vi indsamler ikke flere personoplysninger end dem, der er nødvendige for at kunne opfylde vores formål som frivillig organisation med dokumentationspligt, evaluering og forskningsansvar.

NEFOS indsamler kun følgende oplysninger:

Brugere: navn, tlf. nr., e-mail, kommune, selvmordshandlingstype og CPR-nr., for at kunne rådgive og dokumentere. 

Medlemmer: vores medlemmer er enkeltpersoner, familier, foreninger og virksomheder, der efter eget ønske har anmodet om medlemskab af NEFOS. Vi registrerer følgende oplysninger på vores medlemmer: navn, adresse (hvis medlemmet ikke har e-mail) og e-mail.

Fair og transparent behandling af personoplysninger
Ved indsamlingen af personoplysninger oplyser vi dig om, hvilke oplysninger vi opbevarer, og til hvilke formål.  

Samtykke
Indsamling af personoplysninger i forbindelse med rådgivning i NEFOS
Samtykke gives skriftligt i forbindelse med din første samtale i NEFOS. For børn og unge under 18 år indhentes forældrenes samtykke (medmindre samtykke fra unge i alderen 15-18 år vurderes tilstrækkeligt).

Indsamling af personoplysninger ved medlemskab
Samtykke er givet ved din anmodning om medlemskab.    

Indsigtsret
Alle der er i kontakt med NEFOS kan til enhver tid få oplyst, hvilke personoplysninger, vi har registreret. Ved henvendelse om indsigt i egne oplysninger, vil vi stille krav om dokumentation for din identitet for at sikre, at dine oplysninger alene udleveres til dig.
Skriv til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. og angiv ”indsigt i personoplysninger” som emne, hvis du ønsker indsigt i dine personoplysninger.

Sletning af personoplysninger
Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage ved at sende en skriftlig meddelelse til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

For dig som bruger: dine oplysninger slettes, når der ikke længere er brug for disse til formålet (at rådgive dig, dokumentation herunder evaluering og forskning).

For dig som ansøger om at blive frivillig og lønnet medarbejder: såfremt du ikke bliver tilknyttet NEFOS, eller selv trækker din ansøgning tilbage, slettes alle oplysningerne om dig omgående.   

For dig som er frivillig eller lønnet medarbejder: såfremt du ophører i din stilling i NEFOS, slettes alle oplysninger om dig indenfor 3 måneder.

For dig som er medlem: dine oplysninger slettes, når du selv trækker dit medlemskab tilbage eller du på trods af rykkere om medlemskontingent, ikke har indbetalt i løbet af 2 år.

I nogle tilfælde har vi en anden forpligtigelse til at slette dine personoplysninger. Hvis du fx mener, at dine oplysninger ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som vi indhentede dem til, kan du bede os om at få dem slettet. Du kan også kontakte os, hvis du mener, at dine personoplysninger bliver behandlet i strid med lovgivningen eller andre retlige forpligtelser.

Når du henvender dig for at få personoplysninger slettet, undersøger vi om betingelserne er opfyldt og gennemfører i så fald ændringerne eller sletningen så hurtigt som muligt.

Indsigelsesret
Du har ret til at gøre indsigelser mod vores behandling af dine personoplysninger. Hvis din indsigelse er berettiget, sørger vi for at ophøre med behandlingen af personoplysningerne.

Kontaktoplysninger på den dataansvarlige
NEFOS - Netværket for selvmordsramte er dataansvarlig, og sikrer, at dine personoplysninger behandles i overensstemmelse med lovgivningen.

Telefonnr.: 63121226
Mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Adresse: Ejlskovsgade 13, 1. tv., 5000 Odense C
CVR: 28998473
Website: www.nefos.dk

Klager
Klager over vores behandling af personoplysninger skal rettes til: Datatilsynet, Borgergade 28, 5.
1300 København K. Tlf.nr. 33193200, e-mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..

Om NEFOS

NEFOS er en organisation, der yder støtte og rådgivning til alle, der er eller har været tæt på en person, som har udført en selvmordshandling. Dette kan være alt fra trussel om selvmord til den aktuelle selvmordshandling.

NEFOS tilbyder 5 gratis samtaler med en frivillig rådgiver og der er også mulighed for samtalegrupper med opstart forår og efterår. 

Vi har mulighed for at tilbyde individuelle samtaler og samtalegrupper i alle regioner, alternativt individulle samtaler telefonisk.Rådgivning til alle, der er eller har været tæt på en person, som har udført en selvmordshandling.

Kontakt NEFOS

Hovedkontoret Odense

Du kan kontakte NEFOS via mail og telefon.

Vi kontakter dig, såfremt du har lagt dit nummer på telefonsvareren - eller hvis vi har modtaget en mail fra dig.

Telefon: 6312 1226
Telefontid: Hverdage kl. 09.00-13.00
Mail:
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Støt NEFOS

NEFOS er en frivillig drevet organisation, vi har derfor brug for din støtte til at opretholde vores landsdækkende gratis arbejde for selvmordsramte.

Du kan støtte os på følgende måder:


Nyheder på mail


Hovedkontorets: Ejlskovsgade 13, 1.sal t.v. 5000 Odense C.