Et netværk for mennesker der er ramt af andres selvmordshandlinger

For fagpersoner

I NEFOS tilbyder vi også rådgivning og sparring for dig, der som fagperson skal hjælpe selvmordsramte og dig, der i forbindelse med dit arbejde selv er ramt af andres selvmordshandlinger.

Som fagperson kan du altid kontakte NEFOS ved at sende en mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..
Der er mange forskellige faggrupper, der kan have brug for sparring i forhold til at håndtere selvmordsramte i deres arbejde og ligeledes mange, der kan have brug for hjælp, når de oplever selvmord i deres arbejdstid.

I NEFOS yder vi støtte og sparring til ansatte både i regionerne, kommunerne og den private sektor. NEFOS yder altså blandt andre støtte til; læger, psykologer, socialrådgivere, sygeplejersker, pædagoger, lærere, præster, logoførere og ambulancereddere, som alle kan møde selvmordsramte i deres arbejde, eller selv blive vidne til en selvmordshandling i deres arbejdstid. 


Om NEFOS

NEFOS er en organisation, der yder støtte og rådgivning til alle, der er eller har været tæt på en person, som har udført en selvmordshandling. Dette kan være alt fra trussel om selvmord til den aktuelle selvmordshandling.

NEFOS tilbyder 5 gratis samtaler med en frivillig rådgiver og der er også mulighed for samtalegrupper med opstart forår og efterår. 

Vi har mulighed for at tilbyde individuelle samtaler og samtalegrupper i alle regioner, alternativt individulle samtaler telefonisk.Rådgivning til alle, der er eller har været tæt på en person, som har udført en selvmordshandling.

Kontakt NEFOS

Hovedkontoret Odense

Du kan kontakte NEFOS via mail og telefon.

Vi kontakter dig, såfremt du har lagt dit nummer på telefonsvareren - eller hvis vi har modtaget en mail fra dig.

Telefon: 6312 1226
Telefontid: Hverdage kl. 09.00-13.00
Mail:
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Støt NEFOS

NEFOS er en frivillig drevet organisation, vi har derfor brug for din støtte til at opretholde vores landsdækkende gratis arbejde for selvmordsramte.

Du kan støtte os på følgende måder:


Nyheder på mail


Hovedkontorets: Ejlskovsgade 13, 1.sal t.v. 5000 Odense C.