Et netværk for mennesker der er ramt af andres selvmordshandlinger

Børnefamilier

I netværket for selvmordsramte (NEFOS) ved vi, hvor meget kaos der opstår, når en familie rammes af selvmordshandlinger. Hele familien er i krise, men alle reagerer forskelligt og kan derfor ofte have svært ved at være en støtte for hinanden. 

Den nærmeste omgangskreds vil gerne hjælpe, men ved ganske enkelt ikke, hvad de skal gribe og gøre i. Familien – og ikke mindst børnene - mærker et svigt i al smerten. Det traumatiske tab skaber en ”ringe i vandet-effekt”, og andre traumer opstår, især hvis der bliver sagt og gjort noget, der ikke er hensigtsmæssigt.

NEFOS tilbyder derfor akut hjælp til børnefamilier, hvor et familiemedlem har begået selvmord eller udført et selvmordsforsøg. Vi ved, at det er vigtigt, at de voksne efterladte bliver klædt på til at støtte og hjælpe børnene. 

Vi hjælper med at udrede og/eller afdække behovet for hjælp i den enkelte familie. Vi kan hjælpe med at skabe det fornødne overblik og dermed styrke fundamentet for den langvarige sorgbearbejdelse.

Kontakt: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Om NEFOS

NEFOS er en organisation, der yder støtte og rådgivning til alle, der er eller har været tæt på en person, som har udført en selvmordshandling. Dette kan være alt fra trussel om selvmord til den aktuelle selvmordshandling.

NEFOS tilbyder 5 gratis samtaler med en frivillig rådgiver og der er også mulighed for samtalegrupper med opstart forår og efterår. 

Vi har mulighed for at tilbyde individuelle samtaler og samtalegrupper i alle regioner, alternativt individulle samtaler telefonisk.Rådgivning til alle, der er eller har været tæt på en person, som har udført en selvmordshandling.

Kontakt NEFOS

Hovedkontoret Odense

Du kan kontakte NEFOS via mail og telefon.

Vi kontakter dig, såfremt du har lagt dit nummer på telefonsvareren - eller hvis vi har modtaget en mail fra dig.

Telefon: 6312 1226
Telefontid: Hverdage kl. 09.00-13.00
Mail:
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Støt NEFOS

NEFOS er en frivillig drevet organisation, vi har derfor brug for din støtte til at opretholde vores landsdækkende gratis arbejde for selvmordsramte.

Du kan støtte os på følgende måder:


Nyheder på mail


Hovedkontorets: Ejlskovsgade 13, 1.sal t.v. 5000 Odense C.